Dispositivos e acessórios
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
Preparação 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Lamb burgers
-
fine burghul (see Tips)70 g
-
water for soaking
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
eschalots (approx. 80 g)2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
lamb mince500 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Harissa yoghurt dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
salt½ tsp
Cooking and assembly
-
oil for brushing
-
round bread rolls cut into halves lengthways and toasted6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1041.1 mg
Proteína
27.5 g
Energia
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Gordura
16.4 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
43.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli beef with lemon feta
30min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Chilli con carne
40min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Beef ragu
1h 25min
Chiang Mai noodles
25min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Lamb and feta meatballs
30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Creamy coconut chicken curry
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min