Dispositivos e acessórios
Veal involtini
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
veal scallopini (see Tips)8 pieces
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)100 g
-
pancetta8 slices
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
sun-dried tomato pesto (see Tips)50 g
-
tomato passata500 g
-
asparagus trimmed2 bunches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
295.7 mg
Proteína
112.9 g
Energia
3187.5 kJ /
758.9 kcal
Gordura
29.2 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
8.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Leek and smoked salmon dip
55min
Brazilian cheese puffs
20min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Tortellini soup
20min
Creamy honey mustard chicken
1h
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Asian nachos
40min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork fillet with mustard
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min