
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil leaves only
- 100 g fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus trimmed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 758.9 kcal / 3187.5 kJ
- Proteína
- 112.9 g
- Gordura
- 29.2 g
- Hidratos de carbono
- 8.8 g
- Fibra
- 4.3 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Sódio
- 295.7 mg
Receitas alternativas
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Chicken cacciatore
50min
Mushroom risotto
30min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Pea and ham soup
2h 20min
Cauliflower soup with bacon dust
35min