Versões compatíveis
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 1 - 2 carrots
- 1 courgette
- 400 g water, plus extra for soup
- 2 tsp salt
- 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
ou 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) -
20
g butter (opcional)
ou 1 Tbsp cream (opcional)
Sauce
-
50
g crème fraîche
ou 50 g cream, min. 30% fat - 1 Tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1973 kJ / 473 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 5 g
Receitas alternativas
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 godz. 30 min
Meatloaf
1h 20min
Fruit nectar
10 min
Berry Foam
10 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Star Pizza
1h 45min
Spaghetti carbonara
40min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
White Bean Salad
5 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min