
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrots cut in pieces
- 60 g celeriac cut in pieces
-
25
g fresh parsley leaves only
ou 25 g celery leaves -
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 600 g chicken breasts cut in strips (5 x 2 cm)
- ½ tsp salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 150 g button mushrooms cut in slices
- 30 g plain flour
- 100 g cream
- 1 tsp Worcestershire sauce (opcional)
- 1 tsp lemon juice
- 30 g butter cut in pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 342 kcal / 1432 kJ
- Proteína
- 39 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
Receitas alternativas
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Beef Stroganoff
1h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Beef with Mushrooms
30min
Honeyed Chicken
25min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min