Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g doperwten, bevroren
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Proteína
- 62.6 g
- Hidratos de carbono
- 16.1 g
- Gordura
- 38.1 g
- Gordura saturada
- 18.7 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sódio
- 2644.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Nenhuma avaliação
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Bearnaisesaus
20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Vitello tonnato
13 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 dk