Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Proteína
- 62.6 g
- Hidratos de carbono
- 16.1 g
- Gordura
- 38.1 g
- Gordura saturada
- 18.7 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sódio
- 2644.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Thaise rode curry
1h
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Choronsaus
20min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação