Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

4.8 19 avaliações
Preparação 15min
Total 25min
2 porties

Ingredientes

  • sjalotten gehalveerd
    20 g
  • boter
    10 g
  • room, 35% vet
    75 g
  • zout en iets meer om af te werken
    ½ tl
  • doperwten, bevroren
    225 g
  • citroensap naar eigen smaak
    ½ tl
  • sneetjes spek (15 cm)
    4
  • sint-jakobsschelpen kuit verwijderd
    8
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
  • creme van balsamicoazijn als afwerking

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 2644.6 mg
Proteína 62.6 g
Energia 2805.3 kJ / 667.9 kcal
Gordura 38.1 g
Fibra 6.8 g
Gordura saturada 18.7 g
Hidratos de carbono 16.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...