
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g sjalotten gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout en iets meer om af te werken
- 225 g doperwten, bevroren
- ½ tl citroensap naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn als afwerking
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 667.9 kcal / 2805.3 kJ
- Proteína
- 62.6 g
- Gordura
- 38.1 g
- Hidratos de carbono
- 16.1 g
- Fibra
- 6.8 g
- Gordura saturada
- 18.7 g
- Sódio
- 2644.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Gegratineerde coquilles
25min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Nenhuma avaliação
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Zalm met venkel
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min