Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 1.2 g
- Gordura
- 12.1 g
- Gordura saturada
- 3.8 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 174.6 mg
Receitas alternativas
Broccoli soup with sage oil
30min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Sunny gazpacho
25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Mushroom soup
30min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Creamed spinach
15min