
Dispositivos e acessórios
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
Preparação 25min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
skinless salmon fillets (150-180 g each)4
-
eschalots cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
leek white part only, cut into pieces100 g
-
fresh ginger (opcional) peeled20 - 30 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream to taste50 - 100 g
Nutrição por 1 portion
Energia
664 kcal /
2782 kJ
Proteína
46 g
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
19 g
Fibra
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia