Dispositivos e acessórios
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
Preparação 25min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
skinless salmon fillets (150-180 g each)4
-
eschalots cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
leek white part only, cut into pieces100 g
-
fresh ginger (opcional) peeled20 - 30 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream to taste50 - 100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
2782 kJ /
664 kcal
Gordura
43 g
Fibra
9.4 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zucchini soup
25min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Stewed vegetables
45min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Asparagus and pea omelette
20min
Broccoli soup with sage oil
30min
Broccoli almond soup
30min