Dispositivos e acessórios
Anise-cured salmon
Preparação 10min
Total 14h 10min
10 portions
Ingredientes
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4655.3 mg
Proteína
17.3 g
Energia
927.2 kJ /
220.8 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
13.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Chicken banh mi
4h 35min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Duck and cherry salad
45min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Oysters with lime granita
5min
Raspberry soufflés
1h 35min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Mushroom cappuccino
25min