Dispositivos e acessórios
Anise-cured salmon
Preparação 10min
Total 14h 10min
10 portions
Ingredientes
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4655.3 mg
Proteína
17.3 g
Energia
927.2 kJ /
220.8 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
13.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beurre blanc
15min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Asian-style fish fillets
30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Asian master stock
1h 45min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min