Dispositivos e acessórios
Tomatillo Salsa
Preparação 5min
Total 20min
21 oz
Ingredientes
-
yellow onions quartered (approx. 1 medium)6 oz
-
garlic cloves4
-
serrano chili stem removed1
-
olive oil½ oz
-
green tomatillos husked, stems removed, quartered (approx. 6 - 7 large tomatillos)16 oz
-
cilantro leaves and tender stems½ oz
-
lime juice (approx. 1 lime)1 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
111.7 mg
Proteína
0.4 g
Energia
81.9 kJ /
19.6 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Black Beans
30min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Basil Pesto
10min
Chicken Mole
50min
Pork Tortas
2h 20min
Tamales Verdes
2h 55min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Pollo Pibil
1h 30min
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo
40min