Dispositivos e acessórios
Carnitas
Preparação 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
white onion2 oz
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
vegetable shortening12 oz
-
pork tenderloin cut into pieces (1 in.)21 oz
-
orange juice1 oz
-
orange quartered, unpeeled1
-
salt2 tsp
-
whole allspice5
-
thyme leaves only5 sprigs
-
corn tortillas to serve6
-
limes quartered, to serve2 - 3
-
salsa to taste, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
925 kJ /
221 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taco Tuesday
21 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pozole Rojo
2h 5min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Beef Barbacoa
2h
Beef Empanadas
1h 10min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chicken Tacos
1h 10min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo
40min