Dispositivos e acessórios
Zachte bloemkoolsoep
Preparação 5min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
ongezouten boter20 g
-
sjalot in stukken (2-3 cm)60 g
-
bloemkoolroosjes (nettogewicht)500 g
-
aardappelen in stukken (1-2 cm)200 g
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
olijfolie
-
verse bieslook gesnipperd10 stengels
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5.2 g
Energia
828 kJ /
198 kcal
Gordura
14.6 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
12.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel 2022!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Mysterieuze soep
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige erwtensoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min