Dispositivos e acessórios
Gevulde veggieslakken
Preparação 20min
Total 45min
10 stuks
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
5 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
2.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Vanillevla met rabarber
50min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Frangipane met peer
1h 30min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nenhuma avaliação
Zalm met venkel
40min