Dispositivos e acessórios
Gevulde veggieslakken
Preparação 20min
Total 45min
10 stuks
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
5 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
2.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Gorgonzola spread
Nenhuma avaliação
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Walnoot Brittle
1h 30min
Toffees
2h
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Siciliaanse Garnalensalade
40min