Dispositivos e acessórios
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1674 kJ /
400 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Feast
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lobster Bisque
1h 50min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Honey Glazed Carrots
30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Strawberry Caipiroska
10min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Chicken Marsala
40min