Dispositivos e acessórios
Knapperige granola
Preparação 1h
Total 2h
50 porties
Ingredientes
-
havervlokken600 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot60 g
-
tarwekiemen100 g
-
zonnebloempitten gepeld60 g
-
sezamzaadjes70 g
-
pompoenpitten gepeld30 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, pecanoten, walnoten, cashewnoten, pistachenoten, amandelnoten, pindanoten) (zie tips)200 g
-
lijnzaad70 g
-
rozijnen250 g
-
speltvlokken180 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
honing100 g
-
210 g zonnebloemoliekokosolie210 g
-
volle melk60 g
-
gerstemoutstroop (zie tips)100 g
-
fijn zout1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
4.1 g
Energia
697 kJ /
167 kcal
Gordura
9.5 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jouw Cookidoo® 2025 - Vroege Vogel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Power Food
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanilleroomijs
12h
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Gewone yoghurt
14h
Rabarber-munt cocktail
2h
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Traditionele vruchtenjam
55min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Bechamelsaus
15min