Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
TM31 TM5 TM6

Soep van pompoen, bloemkool en romanesco

2.0 (3 avaliações )

Ingredientes

  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 30 g selderstengels
  • 50 g ui, in stukken
  • 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
  • 2 bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
    ou 1 tl gedroogde salie bladeren
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
  • 250 g bloemkool, in roosjes
  • 250 g romanesco broccoli, in roosjes
  • 1000 g water
  • 1 el groentebouillon
    ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
  • 1 snuifje fijn zout (opcional)
  • 1 el peterselie, gehakt

Nutrição
por 1 portie
Energia
639 kJ / 153 kcal
Proteína
5.6 g
Hidratos de carbono
17.7 g
Gordura
6.6 g
Fibra
4.5 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas