![Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/759402F0-4E74-4E16-8D08-3577705CDF75/Derivates/E86D7493-186C-47E2-86ED-813F4AF6AB17.jpg)
Versões compatíveis
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
20
g sjalotten
ou 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (opcional)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (opcional)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1987 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 24 g
- Fibra
- 9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cashew cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Matzeballen
Nenhuma avaliação
Chai-theepoeder
15min
Brownie koekjes
1j 35 menit
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Slasapje
Nenhuma avaliação
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Vegan Caesar saladedressing
Nenhuma avaliação
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Mangosapje met cayennepeper
10 min