Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten

Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten

3.0 3 avaliações
Preparação 10min
Total 35min
2 porties

Ingredientes

  • sjalotten
    20 g
    1 teentje knoflook
  • verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes
    1 takje
  • extra vergine olijfolie plus extra naar believen
    30 g
  • wortelen in stukken (3-4 cm)
    20 g
  • selder in stukken (3-4 cm)
    20 g
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
    180 g
  • water
    200 g
  • fijn zout
    ½ tl
  • volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
    100 g
  • gepelde garnalen (opcional) vers
    60 g
  • extra vergine olijfolie
  • vers gemalen zwarte peper (opcional)
    2 snuifjes

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 18 g
Energia 1987 kJ / 475 kcal
Gordura 24 g
Fibra 9 g
Hidratos de carbono 50 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...