Vislasagne met asperges en prei

Vislasagne met asperges en prei

4.1 10 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 30min
8 porties

Ingredientes

De vulling
  • sjalot
    70 g
  • selderstengel in stukken
    1
  • olijfolie
    20 g
  • water
    300 g
  • witte wijn
    70 g
  • zout volgens smaak
    2 tl
  • gemalen peper volgens smaak
    2 snuifjes
  • asperges vers of diepgevroren
    400 g
  • vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
    800 g
  • verse tijm
    2 takjes
  • preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
    2
De saus
  • boter in stukken, en meer om in te vetten
    60 g
  • bloem
    60 g
  • melk
    600 g
  • tomatenpuree
    50 g
De afwerking
  • gedroogde lasagnevellen voorgekookt
    9 - 12
  • Gruyère kaas geraspt
    100 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 30.3 g
Energia 1736 kJ / 413 kcal
Gordura 18.8 g
Hidratos de carbono 29.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...