Vis en aardappelen met tomatensaus
TM31 TM5 TM6

Vis en aardappelen met tomatensaus

4.6 (8 avaliações )

Ingredientes

  • 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
  • 6 moten heek (120-200 g elk)
    ou 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk)
  • 2 tl zout, volgens smaak
  • 150 g uien, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g wortelen, in stukken
  • 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
  • 50 g witte wijn (opcional)
  • 400 g tomaten, in stukken
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 100 g water

Nutrição
por 1 portie
Energia
1269 kJ / 302 kcal
Proteína
33 g
Hidratos de carbono
25 g
Gordura
7 g
Fibra
3.4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas