Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 stalks fresh coriander, cut in pieces
- 150 g leeks, cut in pieces
- 120 g celery, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 1 tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 2 - 3 tbsp harissa paste, to taste
- 500 g water
- 800 g canned chopped tomatoes
- 85 g dried green lentils
-
2
tsp chicken stock paste, homemade
ou 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp golden caster sugar
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
-
4
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)
ou 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm) - 8 slices white bread
- 200 g plain yoghurt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1777 kJ / 424 kcal
- Proteína
- 39 g
- Hidratos de carbono
- 46 g
- Gordura
- 7 g
- Fibra
- 9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tarte Tatin
Nenhuma avaliação
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Cod with aïoli
40 Min
Chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Sweet beet
15min
Salsa Brava
10 min