Dispositivos e acessórios
Moroccan harira and chicken soup
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander cut in pieces10 stalks
-
leeks cut in pieces150 g
-
celery cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
harissa paste to taste2 - 3 tbsp
-
water500 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
dried green lentils85 g
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
golden caster sugar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)chicken thighs, skinless, boneless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)4
-
white bread8 slices
-
plain yoghurt200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
1777 kJ /
424 kcal
Gordura
7 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Street Food
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shakshuka
50min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
'Qamar el-din' juice
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Vegetable harrira soup
45min
Red lentil soup with cumin
55min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Chicken pastilla
1h 10min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Mini Laxpuddings
1h 10min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Monkfish and prawn soup
1h