Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat, cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1293 kJ / 310 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 16 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Nenhuma avaliação
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Apples with cider sabayon sauce
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Sabayon
15min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Potato goulash
1h
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Salmon tartare
10min