Dispositivos e acessórios
Taart van pindakaas en chocolade
Preparação 10min
Total 1h 20min
12 porties
Ingredientes
-
ongezouten boter130 g
-
zelfrijzende bloem80 g
-
bloem70 g
-
havervlokken100 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot70 g
-
bruine suiker70 g
-
knapperige pindakaas120 g
-
honing80 g
-
ei1
-
melkchocolade druppels160 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7.2 g
Energia
1500 kJ /
357 kcal
Gordura
23.1 g
Fibra
3.4 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zoete verleiding
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Vegan Brownies
2h 40min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Pannenkoeken
1h 15min
Romige courgettensoep
35min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Gestoomde citroencake
2h 20min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min