Dispositivos e acessórios
Turkse moussaka
Preparação 30min
Total 1h 10min
6 porties
Ingredientes
-
aubergines in schijfjes (1 cm)400 g
-
aardappelen medium, in schijfjes (1 cm)400 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenpuree20 g
-
600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 portiesrundergehakt verdeeld in 4-5 porties600 g
-
water150 g
-
verse tomaten gepeld, in stukken (2-3 cm)500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
tomaat in stukken (0,5 cm)1
-
groene paprika in stukken (3-4 cm)1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24 g
Energia
1472.5 kJ /
351.4 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Turkije
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min