Dispositivos e acessórios
Falafel
Preparação 20min
Total 1h 25min
35 pieces
Ingredientes
-
dried broad beans soaked overnight270 g
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
dried chickpeas soaked overnight90 g
-
garlic cloves8
-
onions cut into quarters300 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.8 g
Energia
489 kJ /
117 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Falafel
25h 30min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Tahini dip (tarator)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min