
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g onions cut into quarters
- 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
- 5 - 7 tsp salt
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 300 g onions cut into halves
- 90 g sunflower oil
- 700 g water
- ½ tsp ground cumin
- 180 g tahini paste
- 1 tbsp vinegar
- 200 g bitter orange juice (see tip)
- toasted pine nuts to garnish
- fresh parsley leaves chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 956 kcal / 4000 kJ
- Proteína
- 64 g
- Gordura
- 71.6 g
- Hidratos de carbono
- 13.9 g
Receitas alternativas
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Arabian ice cream
10h 25min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Salmon kabsa
35min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Nenhuma avaliação
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Samke harra
35min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min