Dispositivos e acessórios
Taiwanese sticky rice
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.1 g
Energia
2519 kJ /
599 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
80 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Made in Taiwan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 h 15 min
Pork ribs with black bean sauce
2 h
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised pork belly
55 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pork belly with spring onions
1 h 10 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 h 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 h 50 min