Dispositivos e acessórios
Black sticky rice pudding
Preparação 5min
Total 9h 40min
8 portions
Ingredientes
-
black glutinous rice (see Tips)200 g
-
water plus extra to soak1000 g
-
palm sugar (see Tips)50 g
-
raw sugar (see Tips)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9.8 mg
Proteína
2 g
Energia
585.8 kJ /
140 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
31.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Meat Stock Paste
Nenhuma avaliação
Steamed Seafood Tower
40min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Red bean ice cream
29h 50min
Mutton Peratal
1h 25min
Mussels in coconut milk
25min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Lemonade
10min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min