Dispositivos e acessórios
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potato noodles (see Tips)180 g
-
hot water for soaking
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 - 5 cm
-
fresh shiitake mushrooms2
-
pork fillet cut into pieces50 g
-
vegetable oil1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
white sugar1 tbsp
-
water60 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
3619.8 mg
Proteína
17.4 g
Energia
3596 kJ /
856.2 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
177.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Mapo tofu
15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Yam Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h