Dispositivos e acessórios
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
735 kJ /
176 kcal
Gordura
12 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Miso Marinade
10min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min