Dispositivos e acessórios
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
735 kJ /
176 kcal
Gordura
12 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Seafood Laksa
25 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Miso Ramen
30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min