Dispositivos e acessórios
Miso Carbonara Udon
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese, , cut in pieces (2 cm)pecorino , cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions , cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing30 g
-
guanciale, , cubed (2 cm)pancetta , cubed (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks , from medium eggs3
-
white miso (or shiro miso)25 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles800 g
-
water , for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) , for garnishing
-
dried chilli flakes (opcional) , for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
2584.5 kJ /
617.7 kcal
Proteína
18.3 g
Hidratos de carbono
71.8 g
Gordura
25.8 g
Gordura saturada
8.7 g
Fibra
0.6 g
Sódio
1151.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarian Fusion
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Korean Ramen with Tofu
50min
Curry Noodles with Pork
45min
Spaghetti alla Carbonara
30min