Dispositivos e acessórios
Miso Carbonara Udon
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese, , cut in pieces (2 cm)pecorino , cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions , cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing30 g
-
guanciale, , cubed (2 cm)pancetta , cubed (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks , from medium eggs3
-
white miso (or shiro miso)25 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles800 g
-
water , for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) , for garnishing
-
dried chilli flakes (opcional) , for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
2584.5 kJ /
617.7 kcal
Proteína
18.3 g
Hidratos de carbono
71.8 g
Gordura
25.8 g
Gordura saturada
8.7 g
Fibra
0.6 g
Sódio
1151.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarian Fusion
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Alpine Macaroni
45min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Sichuan spaghetti
50min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Korean Ramen with Tofu
50min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min