
Dispositivos e acessórios
Chicken Étouffée
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Roux
-
vegetable oil30 g
-
plain flour2 Tbsp
-
water300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Étouffée
-
unsalted butter diced50 g
-
onion quartered (approx. 100 g)1
-
green pepper quartered (approx. 120 g)1
-
red pepper quartered (approx. 120 g)1
-
celery quartered (approx. 70 g)1 stick
-
red chilli halved, deseeded1
-
Cajun spice mix½ tsp
-
fresh basil leaves chopped1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)400 g
-
spring onions sliced (1 cm)4
Nutrição por 1 portion
Energia
337 kcal /
1408 kJ
Proteína
27 g
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Deep South and Cajun
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda