Dispositivos e acessórios
Squid and Shrimp Risotto
Preparação 15min
Total 1h
15 portions
Ingredientes
-
large shrimp15
-
garlic cloves divided3
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.4 g
Energia
558 kJ /
133 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Crème Caramel (Flan)
3h
Kalamata Tapenade
5min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Cauliflower Gratin
55min