Dispositivos e acessórios
Squid and Shrimp Risotto
Preparação 15min
Total 1h
15 portions
Ingredientes
-
large shrimp15
-
garlic cloves divided3
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.4 g
Energia
558 kJ /
133 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Asparagus Cream Soup
25min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Manhattan Clam Chowder
55min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Floating Islands
40min
Butter Chicken
4h 5min