Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Hidratos de carbono
- 54.6 g
- Gordura
- 32.3 g
- Gordura saturada
- 16.7 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 116.8 mg
Receitas alternativas
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Gluten free gingerbread house
4 Std. 45 Min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
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Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
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Crème caramels
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Chocolate miso eclairs
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Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
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Chocolate truffle cake
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Gluten free choux puffs with Swiss meringue
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