
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar to dust
- edible flowers to decorate (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 539.2 kcal / 2264.5 kJ
- Proteína
- 9.8 g
- Gordura
- 32.3 g
- Hidratos de carbono
- 54.6 g
- Fibra
- 1.6 g
- Gordura saturada
- 16.7 g
- Sódio
- 116.8 mg
Receitas alternativas
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Chocolate ice cream
12h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Fruit ice cream
10min
Caramel toffees
2h
Peanut brittle
1h 30min
Salted caramel ice cream
14h
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Lollipops
40min
20th anniversary ombré cake
4h
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Fruit ice cream
10min