Dispositivos e acessórios
Fish and Herb Parcel
Preparação 10min
Total 35min
1 portion
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
41 g
Energia
2600 kJ /
622 kcal
Gordura
25 g
Fibra
4.9 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dinner For One
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Asparagus and Mango Salad
35min
Cod with citrus butter
50min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Indochine Chicken Salad
1h 20min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Mini Laxpuddings
1h 10min
Peking Chicken
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min