Dispositivos e acessórios
Fish and Herb Parcel
Preparação 10min
Total 35min
1 portion
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
41 g
Energia
2600 kJ /
622 kcal
Gordura
25 g
Fibra
4.9 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dinner For One
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Chicken Provencale
1h
Cod with Citrus Butter
50min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Courgettes with Corn
25min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Squash and Broccoli Salad
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Creamed Cod
45min