Dispositivos e acessórios
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) rind removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
stale white bread torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)1
-
onions quartered120 g
-
smoked lean bacon cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
toasted pine nuts2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms wiped clean and stalks removed6 - 8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
953 kJ /
227 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Weekend Brunch
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Fish Tacos
45min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Sicilian Salad
30min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Mediterranean Salad
25min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Halloumi Salad
20min