Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Preparação 40min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
½ heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1782 mg
Proteína
59 g
Energia
3833 kJ /
916 kcal
Gordura
44 g
Fibra
10.7 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1h 40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Family Chicken Galette
1h 55min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Orzo with Salmon and Spinach
40min