Dispositivos e acessórios
Stuffed Portobello Mushrooms
Preparação 15min
Total 45min
6 pieces
Ingredientes
-
fresh portobello mushrooms large, caps only (Ø 8-10 cm)6
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh lemon thyme leaves only4 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
olive oil plus 1 tsp80 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
Granny Smith apples diced (1 cm)100 g
-
garlic clove2
-
lemon juice50 g
-
soy sauce20 g
-
red pepper cut in strips150 g
-
green pepper cut in strips150 g
-
red onions cut in strips150 g
-
courgettes diced (1 cm)350 g
-
cherry tomatoes halved150 g
-
water600 g
-
quinoa well rinsed and drained250 g
-
onions quartered100 g
-
fresh turmeric (approx. 4 cm)1 piece
-
fresh root ginger (approx. 4 cm)1 piece
-
aubergines diced (1 cm)200 g
-
pumpkin seeds for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
804 mg
Proteína
12 g
Energia
1628 kJ /
389 kcal
Gordura
18 g
Fibra
9.8 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Mexican Quinoa Salad
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h