Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 fresh portobello mushrooms, large, caps only (Ø 8-10 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 2 tsp grated lemon zest
- 80 g olive oil, plus 1 tsp
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 100 g Granny Smith apples, diced (1 cm)
- 2 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 20 g soy sauce
- 150 g red pepper, cut in strips
- 150 g green pepper, cut in strips
- 150 g red onions, cut in strips
- 350 g courgettes, diced (1 cm)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 600 g water
- 250 g quinoa, well rinsed and drained
- 100 g onions, quartered
- 1 piece fresh turmeric (approx. 4 cm)
- 1 piece fresh root ginger (approx. 4 cm)
- 200 g aubergines, diced (1 cm)
- pumpkin seeds, for garnishing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1628 kJ / 389 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Gordura
- 18 g
- Gordura saturada
- 2.5 g
- Fibra
- 9.8 g
- Sódio
- 804 mg
Receitas alternativas
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.