Dispositivos e acessórios
Chawanmushi
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.5 g
Energia
103.5 kJ /
24.8 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A TASTE OF THE WORLD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Hakka Yam Abacus
20min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Stir-fried Vegetables
10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Curry chicken
1h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Old Cucumber Soup
Nenhuma avaliação
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min