Dispositivos e acessórios
Chawanmushi
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.5 g
Energia
103.5 kJ /
24.8 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A TASTE OF THE WORLD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Mala Bakkwa
4 h 35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 h 15 min
Soya Milk Ice Cream
10 h 15 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Avocado Ice Cream
4 h 15 min
Stir-fried Clams
35 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Steamed Fish
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 h 20 min