Dispositivos e acessórios
Chawanmushi
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.5 g
Energia
103.5 kJ /
24.8 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A TASTE OF THE WORLD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken porridge with century egg
30min
Pineapple Tarts
1h 30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Wholemeal Mantou
1h