Dispositivos e acessórios
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
Preparação 40min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Ancho-Cranberry Sauce
-
dried ancho chilies de-stemmed and de-seeded3
-
dried 'chile de árbol' chili (opcional) de-stemmed and de-seeded1
-
red onions in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
olive oil½ oz
-
chicken stock low sodium14 oz
-
cranberry sauce10 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
Assembling Enchiladas
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
cheddar cheese cubed3 oz
-
12 oz cooked chicken meat, choppedcooked turkey meat chopped12 oz
-
black beans (approx. 15 oz), rinsed, drained1 can
-
oil to fry
-
corn tortillas (6 in.)12
-
chopped fresh cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
34 g
Energia
2289 kJ /
547 kcal
Gordura
20 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thankful for Leftovers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Thanksgiving Gravy
20min
Holiday Stuffing
1h
Carnitas
50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Mediterranean Chicken
35min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo
40min
Chicken Fajita Soup
50min