Versões compatíveis
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gremolata
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ garlic clove
- 10 g fresh parsley leaves (large handful)
White Bean Purée
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp and extra for drizzling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for brushing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 431 kJ / 103 kcal
- Proteína
- 2.7 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 5.4 g
Receitas alternativas
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Pea Gazpacho
4h 15 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.