Dispositivos e acessórios
Horseradish and Chickpea Dip
Preparação 5min
Total 10min
300 g
Ingredientes
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Proteína
20.3 g
Energia
4498 kJ /
1075 kcal
Gordura
89.3 g
Hidratos de carbono
47.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Watercress Soup
25min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Pea and Mint Soup
20min
Pea Gazpacho
4h 15min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Spinach and Parmesan Soup
45min