Dispositivos e acessórios
Horseradish and Chickpea Dip
Preparação 5min
Total 10min
300 g
Ingredientes
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Proteína
20.3 g
Energia
4498 kJ /
1075 kcal
Gordura
89.3 g
Hidratos de carbono
47.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Pâté
1h 30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Seafood Risotto
40min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min