Dispositivos e acessórios
Beef and coconut soup
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
sesame oil2 tsp
-
eschalots2
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh bird's eye chilli trimmed1
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices200 g
-
coconut cream400 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
bok choy trimmed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef fillet steak trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)300 g
-
lime zested and juiced1
-
fresh bean sprouts to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve2 sprigs
-
fried shallots to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2008.2 mg
Proteína
21.7 g
Energia
1504.1 kJ /
358.1 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
9.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork san choy bau
25min
Thai chilli chicken and basil
30min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken and almond stir-fry
30min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Lamb and quinoa stew
1h
Fish with ginger lime sauce
35min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Mushroom and bacon pasta
30min
Risoni with salmon and spinach
25min