Versões compatíveis
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Gordura
- 62.6 g
- Gordura saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sódio
- 2164.7 mg
Receitas alternativas
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chunky bolognese
50 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.