Versões compatíveis
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Gordura
- 62.6 g
- Gordura saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sódio
- 2164.7 mg
Receitas alternativas
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min