Versões compatíveis
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Gordura
- 62.6 g
- Gordura saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sódio
- 2164.7 mg
Receitas alternativas
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1j
Chunky bolognese
50 menit
Sausage and butter bean winter stew
25 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Mexican cottage pie
1j 30 menit
Butternut and bacon macaroni cheese
1j 30 menit
Aussie potato salad
1j 30 menit
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min