Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 makrut lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Hidratos de carbono
- 15.8 g
- Gordura
- 33.2 g
- Gordura saturada
- 17.9 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 1069 mg
Receitas alternativas
Quick massaman beef curry
40 min
Asian-style pork noodles
1h
Thai green chicken curry
30 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Chiang Mai noodles
25 min
Layered lamb curry
1h
Lamb saag
1h 30min
Prawn and chicken laksa
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Thai red chicken curry
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min