
Dispositivos e acessórios
Red pesto chicken salad
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Red pesto
-
semi sun-dried tomatoes85 g
-
macadamia nuts (see Tips)25 g
-
olive oil20 g
-
Parmesan cheese (see Tips)15 g
-
garlic clove1
-
roasted whole red pepper strips15 g
-
tomato paste1 tsp
-
fresh basil leaves only10 - 20 g
-
pitted Kalamata olives (optional)10 g
-
Greek-style natural yoghurt (see Tips)30 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
Salad
-
baby red potatoes cut into thick slices (1 cm - see Tips)500 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (approx. 3 cm)500 - 700 g
-
water500 g
-
fresh baby spinach60 g
-
macadamia nuts chopped, to serve20 g
Nutrição por 1 portion
Energia
321.9 kcal /
1352.1 kJ
Proteína
31.9 g
Gordura
12.9 g
Hidratos de carbono
17.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2.6 g
Sódio
526.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Skinnymixers classics
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky sesame chicken
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Sticky chicken
24h 35min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Quick turkey taco bowl
15min
LCHF chicken Kyivs
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min