Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Red pesto
- 85 g semi sun-dried tomatoes
- 25 g macadamia nuts (see Tips)
- 20 g olive oil
- 15 g Parmesan cheese (see Tips)
- 1 garlic clove
- 15 g roasted whole red pepper strips
- 1 tsp tomato paste
- 10 - 20 g fresh basil, leaves only
- 10 g pitted Kalamata olives (optional)
- 30 g Greek-style natural yoghurt (see Tips)
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
Salad
- 500 g baby red potatoes, cut into thick slices (1 cm - see Tips)
- 500 - 700 g chicken breast fillet, cut into cubes (approx. 3 cm)
- 500 g water
- 60 g fresh baby spinach
- 20 g macadamia nuts, chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1352.1 kJ / 321.9 kcal
- Proteína
- 31.9 g
- Hidratos de carbono
- 17.2 g
- Gordura
- 12.9 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 526.6 mg
Receitas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Sticky chicken
24h 35min
Sticky sesame chicken
40min
Seared steak and rocket salad
20min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken and mango salad
35min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Turkey taco salad bowl
15min
Warm satay chicken salad
55min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
LCHF chicken Kyivs
40min