
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Yorkshire puddings
- 100 g milk
- 140 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 100 g cold water
- 4 eggs
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil plus extra to grease
- 200 g onion cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper to season
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 650 g water
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 20 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 2 bunches broccolini trimmed
- 2 bunches asparagus trimmed
- 30 g plain flour
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 949.3 kcal / 3986.9 kJ
- Proteína
- 120.4 g
- Gordura
- 36.5 g
- Hidratos de carbono
- 29.5 g
- Fibra
- 5.9 g
- Gordura saturada
- 12.3 g
- Sódio
- 997 mg
Receitas alternativas
NZ mustard sauce
15min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Venison Wellington
3h 30min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Traditional gravy
25min
L&P cheesecake
4h
Rosemary and eschalot gravy
30min
Victoria sponge cake
1h 20min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min