Dispositivos e acessórios
Stewed Pork Belly With Rose Wine
Preparação 5min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
pork belly, with skin cut in strips (3 cm width)1000 g
-
water700 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
first draw soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
spring onions white part only, cut in 5 cm length4 stalks
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
shallots150 g
-
lump sugar20 g
-
Chinese rose essence wine (mei gui lu)60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
2849 kJ /
681 kcal
Gordura
66 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oriental Pork Dishes
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Rice Wine Chicken
30min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised pork belly
55min