Dispositivos e acessórios
Vegetarian Beehoon
Preparação 5min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
755.8 mg
Proteína
4.6 g
Energia
2395 kJ /
572.4 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
106 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Nenhuma avaliação
Char Kway Teow
25min
Sambal Kangkung
10min
Stir Fried French Beans
15min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
All-in-one chicken congee
35min