Dispositivos e acessórios
Mapo Tofu
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
654 mg
Proteína
13 g
Energia
612 kJ /
146 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix®️ Experience Menu
33 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Peruvian Seabass Salad
Nenhuma avaliação
Stir Fried Whole Fish
20min
Mock Fin Soup
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Ginger sesame oil chicken
25min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Mapo tofu
15min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min