
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- 80 g tomatoes cut in wedges
- 50 g fresh ginger cut in thin strips
- 1 fresh red chilli cut in pieces (1 cm)
- 100 g silky tofu cut in cubes (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g oil
- 1300 g water
- 100 g salted vegetable (hum choi) cut in thin strips (0.5 cm)
- 2 sour plums in brine
- 1 tbsp fish sauce
- 3 dried Chinese mushrooms soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 120 g mee hoon (rice vermicelli)
- 1 sprig spring onion chopped, to garnish
- 1 sprig fresh coriander leaves only, chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 297 kcal / 1243 kJ
- Proteína
- 14 g
- Gordura
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Teochew Seafood Porridge
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Yam Rice
45min
Chicken porridge with century egg
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Dried Shrimp Sambal
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chicken Porridge With Century Egg
30min