Dispositivos e acessórios
Drunken Herbal Prawns
Preparação 5min
Total 4h 55min
6 portions
Ingredientes
-
medium-sized prawns deveined and patted dry with paper towels800 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh ginger cut in thin strips3 cm
-
water150 g
-
black rice vinegar (opcional)10 g
-
Chinese red dates rinsed and pitted10
-
dang gui (Chinese angelica root) cut in slices10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften1 tbsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1982 mg
Proteína
24 g
Energia
878 kJ /
210 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Taiwanese three cup chicken
20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Rice Wine Chicken
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min